Intercarpray is Sterdealer van Modul-System Bedrijfswageninrichting.

Modul-System Bedrijfswageninrichting. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om de effectiviteit van de bedrijfswagen te maximaliseren. Modul-System Bedrijfswageninrichting maakt uw bedrijfswagen tot dé perfecte werkplaats of efficiënte laadruimte. Door de voor in onze branche unieke voorraad situatie zijn wij in staat om zeer snel te leveren en/of voor u in te bouwen.


ORDE OP ZAKEN!!!!

Intercarspray Bedrijfswageninrichting levert complete systemen voor optimale prestaties van uw bedrijfswagen. U benut de ruimte in uw bedrijfswagen maximaal en stemt deze volledig af op het comfort en gemak dat u dagelijks nodig hebt. Intercarspray Bedrijfswageninrichting ondersteunt uw wensen graag met een deskundig advies, heldere voorbeelden en een uitgebreid assortiment voor ieder type bedrijfswagen, kortom orde op zaken!


Duurzame kwaliteit

Degelijkheid en veiligheid staan bij ons voorop. 'Sterk waar het moet, licht waar het kan'. Staal, aluminium en kunststof worden gecombineerd gebruikt op basis van hun eigen unieke materiaaleigenschappen. De systemen zijn op kwaliteit en duurzaamheid getest in gespecialiseerde laboratoria. Wij testen gedurende lange tijd onder extreme omstandigheden.

Klik onderaan de pagina op de foto's voor een vergroting

Bedrijfswageninrichting op maat.

Het programma onderscheidt zich in de markt met vijf oersterke punten:

Professioneel design

Passende combinaties

Duurzame kwaliteit

Praktische details

Dubbele veiligheid

Het systeem heeft een moderne styling in blauw en zilvergrijs. Het is perfect afgewekt op basis van de nieuwste Salvagnini productietechnieken .

 

Net als het eerder Modul System kent het systeem een modulaire opbouw. Tussen de jukken kunnen in drie dimensies alle mogelijke opties en opstellingen worden gerealiseerd. De beschikbare lengte van de laadruimte is hierdoor tot op minder dan 20 cm op maat te benutten. Deze restruimte kan weer worden benut met praktische accessoires zoals een schoppenbak, bankschroef, etc

Daarnaast is het systeem vanzelfsprekend ook in de diepte en hoogte volledig naar uw wens toe te passen.De vele practische details zullen pas bij het dagelijkse werken hun voordeel bewijzen. Toch noemen wij er een paar: Volledig uittrekbare laden, waardoor ook de achterste vakken goed bereikbaar zijn Uitstekend toegankelijke kasten met deuren die vanuit elke hoek over vrijwel de volle 180 graden kunnen worden geopend Geheel uittrekbare units, speciaal voor kleine bedrijfswagens Speciale jukken die de bewegingsvrijheid tijdens het werken niet hinderen.

Productontwikkeling
De introductie van het nieuwe systeem is slechts een tussenstap op weg naar steeds verdere verbeteringen. Om de beste oplossingen aan te kunnen bieden, wordt er geïnvesteerd in een constante productontwikkeling en research naar de beste materialen, inrichtingsvoorstellen en ontwerpen. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met veiligheid en het behoud van een schoon milieu.

 
 

Modul-System bedrijfswageninrichting bestelwageninrichting inrichting voor VW T5 transporter emmen ICS intercarspray