Bescherming van uw auto en goederen

Eigenlijk is uw auto pas bedrijfsklaar als hij optimaal is uitgerust voor z'n taken. Wij bieden een groot assortiment vloerafwerking, wandbekleding, bindlattensets, wielbescherming, raambeveiliging en tussenschotten voor de laadruimte van elk type bedrijfswagen. Al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit met een doordacht design. Ook behoren sidebars, backbars etc tegenwoordig tot ons artikelen bestand.

Vloerplaten

MoPlan gebruikt voor haar producten de beste materialen. Zo zijn de vloerplaten opgebouwd uit Europese hardhoutfineren, verlijmd met fenollijm (watervast) en voorzien van een veilige en duurzame antisliplaag. De plaat is eenvoudig schoon te houden en kan rondom worden afgekit, waardoor er een slijtvaste, olie- en waterbestendige bescherming van de laadvloer ontstaat. Eventueel kan de vloerplaat ook nog worden afgewerkt met aluminium beschermstrips die u apart kunt bestellen. De werkvloer van uw bedrijfswagen wordt in zijn geheel vlak en dus zeer praktisch in gebruik. De vloerplaten zijn naadloze platen tot een lengte van 3.30 m, bestaande uit hoogwaardig watervast multiplex met een laag eigen gewicht.

Wandbekleding

MoPlan is een trendsetter op het gebied van bedrijfswageninrichting. Met moderne betimmeringsystemen en up-to-date materiaalverwerking bieden wij u de praktische maatwerkoplossingen. Licht waar het kan, sterk waar het moet!

Wandbekleding van MoPlan voldoet aan de zwaarste kwaliteitseisen. De panelen, vervaardigd van 4 mm berkentriplex, zijn watervast verlijmd en aan beide zijden voorzien van een duurzame, afwasbare fenolcoating. Het materiaal is zeer buigzaam, volgt de ronding van de auto, waardoor de laadruimte optimaal benut wordt.


Secuwand

De geluiddempende ABS-secuwand is licht, sterk, multifunctioneel en snel te monteren. Bovendien zijn praktische extra's ingebouwd zoals opbergvakken en ladingvastzetrails. Deze accessoires kunnen apart kan worden besteld.
Deze secu(rity) wand is het resultaat van uitgebreid onderzoek en langdurige productontwikkeling. Bij de ontwikkeling hebben we gekeken naar eenvoudige montage, verbetering van pasvorm en sterker materiaal, waardoor extra veiligheid blijft gewaarborgd.